សុភាព ស្ត្រីដែលជាមេផ្ទះគ្រប់រូប សម្រាប់ល្ងាចនេះពិត ជាប្លែកនូវមុខម្ហូបមួយប្រភេទទៀតហើយ ដែលមានឈ្មោះថា បង្គារបំពងផ្អែមហឹរ ដែលជាមុខម្ហូបមួយប្រភេទទៀតងាយស្រួលធ្វើជាទីបំផុត ដែលអាច ញុំជាមួយនឹងបាយ និងធ្វើទុកគ្រាន់ក្លែម ក៏កាន់តែពិសេសដែលមាន គ្រឿងផ្សំ និងវិធីធ្វើដូចខាងក្រោមនេះ៖
គ្រឿងផ្សំ
១. បង្គាស្រស់ លាងបកសំបកចេញអោយស្អាត
២. ម្សៅបំពងស្រួយ ពងទា
៣. ទឹកត្រីកោះកុង ស្ករស អំបិល ប្រេងសណ្តែក មើមខ្ទឹម
៤. សាលាដ៍ លាងទឹកអោយស្អាត រៀបដាក់ចាន
វិធីធ្វើ
១. លាយម្សៅបំពងជាមួយពងទា និងទឹកអោយខាប់ល្មម រួចយកបង្គាស្រស់ដាក់ចូលចានម្សៅបំពង ដែលលាយរួច។ ដាំប្រេងអោយក្តៅ រួចដាក់បង្គាបំពងអោយស្រួយ ទុកសិន។
២. ខ្ទះដាក់បំពងមើមខ្ទឹមអោយឈ្ងុយចាក់ទឹកត្រីកោះកុងចូល តែកុំច្រើនពេកព្រោះអាចហិលខ្លាំង បង់ស្ករស អំបិលបន្តិច ភ្លក់អោយល្មមផ្អែមហិលតាមចំណូលចិត្ត ចាក់បង្គាបំពងចូល ត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើងរួចដួសដាក់ចានសាលាដ៍ វាជាការស្រេច៕
មតិយោបល់