ក្នុងរាត្រិ នេះគេហទំព័រ ដំណឹង សូមបង្ហាញនូវមុខបង្អែមមួយប្រភេទ ទៀតហើយដែលជាប្រភេទងាយស្រួលជាទីបំផុត ក្នុងការធ្វើដែលមានគ្រឿងផ្សំ និង វិធីធ្វើដូចខាងក្រោមនេះ៖
គ្រឿងផ្សំ
១ ផ្លែល្ពៅចាស់តូចល្មម
២ ខ្ទិះដូង
៣ ស្ករស
៤ ម្សៅឆា
៥ ពងទា៥គ្រាប់
វិធីធ្វើ
១ ផ្លែល្ពៅលាងទឹកអោយស្អាត ឆ្កឹះយកគ្រាប់ចេញ
២ ចាក់ខ្ទិះដូង ពងទា ស្ករស ម្សៅឆា វាយបញ្ចូលគ្នាអោយសព្វរួចចាក់ចូលក្នុងផ្លែល្ពៅដែលឆ្កឹះគ្រាប់ រួច។
៣ ដាក់ចំហុយអោយឆ្អិនជាការស្រេច៕
មតិយោបល់