ថ្មីៗនេះប្រទេជប៉ុនបានធ្វើការបង្ហាញនំហ៊ែមប័រហ្គឺរពណ៌ខ្មៅមួយប្រភេទដែលទើបនឹងបង្កើតឡើង ប៉ុន្តែជាអកុសលនំប្រភេទនេះមានលក់នៅតែប្រទេសជប៉ុនតែប៉ុណ្ណោះ នេះបើតាមប្រភពព័តមាន Softpedia ដែលចុះផ្សាយនៅថ្ងៃទី ១០ ខែតុលាឆ្នាំ ២០១៣ ។
ការដុតនំឲ្យមានពណ៌ខ្មៅមិនមែនជាអ្វីដែលថ្មីសម្រាប់អ្នកជំនាញនៅទីនោះទេ បើយោងតាម Kotaku នំនេះត្រូវបានធ្វើចរាចរណ៍តាំងពីឆ្នាំមុនមកម្លេះជាពិសេសចំពោះនំបុ័ងតែម្តង។
ពណ៌នៃនំបុ័ងទទួលបានមកពីការដុតនៃធ្យូងឬស្សី រួមទាំងការបន្ថែមទឹកប៉េងបោះពណ៌ខ្មៅដែលផ្សំចេញពីជាតិថ្នាំម្យ៉ាងលាយជាមួយនឹងខ្ទឹមស។ ហ៊ែមប័រហ្គឺមួយនេះត្រូវបានផ្សំជាមួយបន្ទះសាច់គោធំៗ ដំឡូងពណ៌ត្នោត និងសាច់ជ្រូកបីជាន់ផងដែរ មិនតែប៉ុណ្ណោះវានឹងត្រូវបានដាក់បញ្ចូលទៅលើម៉ឺនុយ នៅថ្ងៃទី ២៥ ខែតុលា ដែលមានតម្លៃ ៦.៧៥ ដុល្លារ៕
ព័ត៌មានជាតិ
មតិយោបល់