ព័ត៌មានជាតិ

មូលហេតុ ១០ យ៉ាងក្នុងការញ៉ាំ​ការ៉ុតឲ្យបានច្រើន

ការ៉ុត​មិន​ត្រឹម​តែ​មាន​ឱ​ជា​រស​ឆ្ងាញ់​សំរាប់​ធ្វើ​ជា​ម្ហូប​អាហារ​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ពួក​វា​ក៏​ផ្តល់​នូវ​អត្ថ​ប្រយោជន៍​ជា​ច្រើន​សម្រាប់​សុខ​ភាព រាង​កាយ​ទូ​ទៅ​របស់​យើង​ជា​ពិសេស​ស្បែក ភ្នែក ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ និង​ធ្មេញ។ ដូច្នេះ​អ្នក​គួរ​តែ​បរិភោគ​ការ៉ុត​ឲ្យ​បាន​ច្រើន ព្រោះ​វា​មាន​ហេតុ​ផល ១០ យ៉ាង​ដែល​អ្នក​គួរ​តែ​ដឹង។
១ សារធាតុនៅក្នុងការ៉ុត
ការ៉ុត​គឺ​ជា​ប្រភព​នៃសារ​ធាតុ​ប្រឆាំង​អុក​ស៊ីត​កម្ម​ដែល​មាន​ឥទ្ធិ​ពល​ដ៏សម្បូរ​បែប​ក្នុង​ចំណោម​ការ​ប្រើ​ប្រាស់​ដ៏​សំខាន់​ដែល​អាច​ត្រូវ​បាន​បំលែង​ទៅ​ជា​វីតា​មីន A នៅ​ក្នុង​រាង​កាយ​ទៅ​ជួយរក្សា​ស្បែក​ឲ្យ​មាន​សុខ​ភាព​ល្អ។

២ ការរំលាយអាហារ
ការ៉ុត​បង្កើន​ទឹក​មាត់ និង​ផ្គត់​ផ្គង់​សារធាតុ​រ៉ែ វីតា​មីន និង​អង់​ស៊ីម​ជំនួយ​ក្នុង​ការ​រំលាយ​អាហារ​។ ការ​បរិភោគ​ការ៉ុត​ជា​ប្រចាំ​អាច​ជួយ​ការ​ពារ​ដំបៅ​ក្រពះ និង​ជម្ងឺ​រំលាយ​អាហារ​ដទៃ​ទៀត។

3 ធាតុអាល់កាឡាំង
ការ៉ុត​គឺ​សម្បូរ​ធាតុ​អាល់​កាឡាំង​ដែល​អាច​បន្សុទ្ធ និង​ធ្វើ​ឲ្យ​ឈាម​មាន​សកម្ម​ឡើង​វិញ​ខណៈ​ដែល​មាន​តុល្យ​ភាព​នៃ​អាស៊ីត​សមាមាត្រ ឬ​អាល់​កា​ឡាំង​នៃ​រាង​កាយ។

៤ ប៉ូតាស្យូម
ការ៉ុត​គឺ​ជា​ប្រភព​ដ៏ល្អ​នៃ​ប៉ូតា​ស្យូម​ដែល​អាច​ជួយ​រក្សា​កម្រិត​សូដ្យូម​ក្នុង​រាង​កាយ​ឲ្យ​មាន​សុខ​ភាព​ល្អ ដោយ​ហេតុ​នេះ​វា​អាច​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​កម្រិត​សម្ពាធ​ឈាម​កើន​ឡើង។

៥ សុខភាពធ្មេញ ការ៉ុត​សម្លាប់​មេរោគ​នៅ​ក្នុង​មាត់ និង​ជួយ​ការ​ពារ​ការ​ជម្ងឺ​ពុក​ធ្មេញ។ ៦ របួស ការ៉ុត​ឆៅ​អាច​ត្រូវ​បាន​ប្រើ​ដើម្បី​ជួយ​ព្យាបាល​របួស​ឲ្យ​ជា​សះ​ស្បើយ និង​ទប់​ស្កាត់​ការ​រលាក។

៧ សារធាតុ Phytonutrients
នៅ​ក្នុង​ការ៉ុត​មួយ​មើម​មាន​ផ្ទុកសារ​ធាតុ Phytonutrients ជា​ច្រើន​ដែល​អាច​កាត់​បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជម្ងឺ​មហារីក​ពោះ​វៀន​ធំ និង​ជួយ​លើក​កម្ពស់​សុខភាព​ពោះ​វៀន​រួម។

៨ សារធាតុ Carotenoids
ការ៉ុត​គឺ​សម្បូរ​សារ​ធាតុ carotenoids ដែល​រាង​កាយ​របស់​យើង​ត្រូវ​ការ​ដើម្បី​ជួយ​គ្រប់​គ្រង​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម។

៩ ជាតិសរសៃ
ការរ៉ុត​មាន​សារ​ធាតុ​សសៃ​ច្រើន ដែល​អាច​កាត់​បន្ថយ​កូឡេ​ស្តេរ៉ូ ជួយ​កាត់​បន្ថយ​កំណក​ឈាម និង​ការ​កើត​មាន​ជម្ងឺ preventheart ។

១០ ភ្នែក សក់ ក្រចក និង…
សារ​ធាតុ​ចិញ្ចឹម​នៅ​ក្នុង​ការ៉ុត​អាច​ធ្វើ​ឲ្យ​ប្រសើរ​ដល់​សុខ​ភាព ភ្នែក ស្បែក សក់ ក្រចក និង​អវៈ​យវៈ​ជាច្រើន​ទៀត​តាម​រយៈ​ការ​ជួយ​បន្សាប​ជាតិ​ពុល​នៅក្នុង​ប្រព័ន្ធ​រាង​កាយ និង​បង្កើត​កោ​សិកា​ថ្មី៕
13899272531
ចុចទីនេះដើម្បីមើលប្រភពដើមសហការ​ជាមួយនឹងដំណឹង

មតិយោបល់