ត្រសក់ត្រូវបានគេរកឃើញថា ជាឱសថដ៏មានប្រសិទ្ធភាពក្នុសង្គ្រោះបន្ទាន់ ចំពោះការពុលអាហារ។ ពពួកផ្លែឈើធម្មជាតិមួយប្រភេទនេះមិនត្រឹមតែមានសារៈសំខាន់ចំពោះសុខភាព និងសម្រស់នោះទេ សូម្បីតែស្លឹក និងផ្ការបស់វាក៏មានអនុភាពដែរ។
ព្យាបាលជម្ងឺហើមពោះ
យកត្រសក់មួយផ្លែចម្អិនជាមួយនឹង ទឹកខ្មេះកុំឲ្យឆ្អិនពេក (ស្ទើរឆ្អិន) សម្រាប់បរិភោគព្រលឹមឡើង ពេលដែលអ្នកមិនទាន់អ្វីសោះ។
អាការៈក្តៅខ្លួន
ចំពោះកុមារដែលមានអាការៈក្តៅខ្លួន សូមយកត្រសក់តូចៗ ១០ ផ្លែចម្អិនជាមួយនឹងទឹកឃ្មុំ ឲ្យក្មេងបរិភោគរយៈពេល ១ ទៅ ២ ថ្ងៃ។
ព្យាបាលការពុលអាហារ
ស្លឹកត្រសក់ទុំយកទៅកិន ហើយផឹកចូលទៅក្នុងពោះ វានឹងធ្វើឲ្យអ្នកក្អួតចង្អោរបារមកវិញទាំងទាំងជាតិពុលមកវិញទាំងអស់៕
ចុចទីនេះមើលប្រភពដើម www.mungkulkar.com សហការជាមួួយនឹងដំណឹង
មតិយោបល់