ព័ត៌មានជាតិ

សារ​ធាតុ​គីមី​ដែលលាយ​ឲ្យ​តៅ​ហ៊ូ​មាន​ពណ៌​ស ជា​មូល​ហេតុ​បង្ក​ជំងឺ​មហា​រីក

ថ្មីៗ​អ្នក​ឯកទេស​នៅ​ក្នុង​ទី​ក្រុង Authorties បាន​បង្ហាញ​ថា មាន​មនុស្ស​ច្រើន​ណាស់​ដែល​ទទួល​រង​នូវ​ផលប៉ះ​ពាល់​ដោយ​សារ​តែ​ការ​បរិភោគ​តៅ​ហ៊ូ ដែល​ផ្សំ​ជា​មួយ​នឹង​សារ​ធាតុ​គីមី រួម​ទាំង​ថ្នាំ​ធ្វើ​ឲ្យ​តៅ​ហ៊ូស នេះ​ជា​​មូល​ហេតុ​នៃ​ការ​កើត​ជំងឺ​មហា​រីក។
ក្រៅពីសណ្តែដែលជាគ្រឿងផ្សំដ៏សំខាន់ អ្នក​ឯក​ទេស​បាន​ហាម​ឃាត់ និង​កំណត់​សារ​ធាតុសារ​ធាតុ​ជា​ច្រើន​ដែល​ត្រូវ​រួមផ្សំ​ដូច​ជា៖ អាហារ​បំប៉ន BZ ១៦៨ ចំនួន ១៧៩ គីឡូ​ក្រាម, MYUC STD ៥ គី​ឡូ​ក្រាម, CarFosel ១៤ គីឡូ​ក្រាម, Pearl po9 ១១ គីឡូ​ក្រាម, សារ​ធាតុអ៊ី​ដ្រូ​សែន ៣៩ គីឡូ​ក្រាម។ ទាំង​នេះ​គឺ​ជា​សារ​ធាតុ​គីមី​ត្រូវ​បាន​គេ​ហាម​ឃាត់​ប្រើ​នៅ​ក្នុង​ឧស្សា​ហកម្ម សម្រាប់​ការ​ឆ្នៃ​អា​ហារ។ ក្រៅ​ពីការ​យក​គំរូ​សម្រាប់​ការ​ធ្វើ​តេស្ត​គីមី អ្នក​ជំនាញ​បាន​កំណត់​ផលិត​ផល​ទឹក​គំរូ, ទឹក​សំ​ណល់, ការ​បំភាយ​ឧស្ម័ន​ផងដែរ។

នៅក្នុងមូលដ្ឋានសារធាតុគីមី​ដែល​ប្រើ​សារ​ធាតុគី​មីដំ​បូង​ដូច​ជា រូប​មន្ត Na2S2O4 ត្រូវ​បាន​គេប្រើ​យ៉ាង​ទូ​លំ​ទូលាយ នៅ​ក្នុង​ការ​ជ្រល់​ពណ៌​នៃការ​កែ​ឆ្នៃ​ម្ហូប​អាហារ ប៉ុន្តែ​ក្នុង​ការ​កែ​ឆ្នៃ​ម្ហូប​អាហារ​សារ​ធាតុ​គីមី​ទាំង​នេះ​ត្រូវ​បាន​ហាម​ឃាត់​ដាច់​ខាត។ អ៊ី​ដ្រូសែន​ស្ព័ន​ធ័រ អាច​បង្ក​ឲ្យ​មាន​ជំងឺ​មហារីក, ជំងឺ​ហឺត, ជំងឺ​ផ្លូវ​ដង្ហើម ហើយ​វាអាច​បណ្តោល​ឲ្យ​ពុល សូម្បី​តែ​ប្រព័ន្ធ​សសៃប្រសាទ​ក៏​មាន​បញ្ហា​ដែរ។ ដោយ​សារ​តែច​ង់​ឲ្យ​តៅ​ហ៊ូ​មាន​ពណ៌ស​ស្អាត និង​ស្រស់​បាន​យូរ​អ្នក​ផលិត​មិន​បាន​គិត​ពីសុវត្ថិ​ភាព​ដល់​អ្នក​ប្រើ​ប្រាស់​នោះ​ទេ។

បើតាមអ្នកផលិតបានបង្ហាញថាការប្រើប្រាស់​ជាតិគីមី​ទាំង​នេះដើម្បី​បង្កើន​ទិន្នផល​នៃការ​ផលិត និង​ធ្វើ​ឲ្យ​តៅហ៊ូ​អាច​រក្សា​ទុក​បាន​យូរ។ ដូច្នេះ​ហើយ​សារ​ធាតុ​គីមី​ទាំង​នេះ និង​ត្រូវ​បាន​ហាម​ឃាត់​ដាក់​នៅ​ក្នុង​ម្ហូប​អាហារ ដើម្បី​ធានា​សុវ​ត្ថិភាព​របស់​អ្នក​ប្រើ​ប្រាស់។ សូម​បញ្ជាក់​ផង​ដែរ​ថា នៅ​ក្នុង​ប្រទេស​វៀតណាម​មាន​មនុស្ស​ចំនួន ១៥៣ លាន​នាក់​បាន​ស្នើរ​ឲ្យ​កន្លែង​ផលិត​បិទ​រយៈ​ពេល ២ ខែ ដើម្បី​ពិនិត្យ​គុណ​ភាព​ឡើង​វិញ៕
13969249751

មតិយោបល់