ព័ត៌មានជាតិ

សាកល្បង​ញ៉ាំ​ដង្កូវ និង កណ្តុរ​ដើម្បី​កាត់បន្ថយ​ផលប៉ះពាល់​អេកូឡូស៊ី បែរ​ជា​ញៀន​រហូត​

​នាង Candra Kolodziej វ័យ ៣២ ឆ្នាំ​រស់នៅ​ក្នុង​ទីក្រុង Travese សហរដ្ឋអាមេរិក​បាន​ធ្វើ​ការសាកល្បង​របប​អាហារ​ចំលែក​មួយ​រហូតដល់​ញៀន​ខ្លួនឯង​។
​ដើម្បី​ប្រយុទ្ធប្រឆាំង​នឹង​ផលប៉ះពាល់​អវិជ្ជមាន​នៃ​អេកូឡូស៊ី​ជាមួយ​នឹង​ផ្នែក​កសិកម្ម នាង Candra Kolodziej ខំប្រឹង​ស្វែងរក​ប្រភព​នៃ​សាច់​ផ្សេងៗ​ដើម្បី​ធ្វើ​ជា​របប​អាហារ​ប្រចាំ​ថ្ងៃ​។ ប៉​ន្តែ​ការសាកល្បង​នេះ​បានប្រែក្លាយ​ឲ្យ​នាង​ញៀន​ជាមួយនឹង​ការ​ញ៉ាំ​សត្វល្អិត​ដូចជា​ដង្កូវ ចង្រិត​… ព្រម​ទាំង​សត្វ​កណ្តុរ​ជា​ដើម​។

ក្នុង​មួយ​សប្តាហ៍ Kolodziej បរិភោគ​សត្វល្អិត​អស់ ១,៤ គីឡូក្រាម ហើយ​នាង​បា​និយាយថា ( ខ្ញុំ​បាន​ទទួលទាន​អាហារ​ទាំងនោះ​ទទួល​បាន​ការ​កោត​ស​សើរ ព្រម​ទាំង​ការ​ចំអក​ពី​អ្នក​ដ​ដៃ ហើយ​មាន​អ្នកខ្លះ​មាន​ការភ្ញាក់ផ្អើល​នៅពេលដែល​ខ្ញុំ​ណែនាំ​អំពី​សាច់​កណ្តុរ ) ។ ស្ត្រី​រូប​នេះ​បានបង្ហាញ​អាហារ​ដ៏​ឆ្ងាញ់​បំផុត​របស់​នាង​ដែល​ធ្វើ​អំពី​សូកូឡា​គ្របដណ្តប​ទៅដោយ ដង្កូវ ចង្រិត ម្យ៉ាង​ទៀត​នាង​ក៏​មិន​ខ្មាស់អៀន​ក្នុង​ការបង្ហាញ​ពី​រូបមន្ត​ក្នុង​ការ​យក​សត្វល្អិត​ទាំងនេះ​ធ្វើ​ជា​អាហា​រដែរ​៕​

insectasfood
1

មតិយោបល់