គ្រឿងផ្សំ៖
-មឹកធំៗ ៥០០ ក្រាម
-ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករស ២ ស្លាបព្រាបាយ
-ប៊ីចេង បន្តិចបន្តួច
-ខ្ញីជ្រក់ ២ ស្លាបព្រាបាយ
-ម៉ាយ៉ងណែស ១ ស្លាបព្រាបាយ
-ត្រយូងចេកហាន់ ៣០ ក្រាម
-ក្រូចឆ្មារហាន់ជាចំណិត ២ ទៅ ៣ ចំណិត
វិធីធ្វើ៖
១.លាងមឹកឲ្យស្អាត យកផ្នែកដែលទទួលទានរួច ហើយប្រឡាក់លាយជាមួយនឹងទឹកស៊ីអ៊ីវ ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ស្ករស និង ប៊ីចេង ហើយផ្អាប់ទុកចោលប្រមាណ ១០ នាទី ដើម្បីឲ្យគ្រឿងគ្រៅជ្រាបចូលបានសព្វក្នុងត្រីមឹក។
២.បន្ទាប់មកយកមឹកប្រឡាក់គ្រឿងនេះទៅអាំង ឲ្យឆ្អីនល្អ សឹមហាន់ជាកង់ៗ ហើយរៀបដាក់ចាន ញុំជាមួយនឹងត្រយូងចេកហាន់ ខ្ញីជ្រក់ ម៉ាយ៉ង់ណែស ដោយច្របាច់ក្រូចឆ្មារ លាយបន្តិចបន្តួចផង ដើម្បីឲ្យមានឱជារសកាន់តែឆ្ងាញ់ពិសេស៕
មតិយោបល់