ព័ត៌មានជាតិ

តោះ! ស្ត្រីមេផ្ទះ មកដឹងពីវិធីសាស្ត្រកុំឲ្យខ្លាញ់ផ្ទុះមក្រៅ ពេលចំអិនម្ហូប

ចំណេះដឹង៖ នៅពេលចម្អិនអាហារដោយប្រើខ្លាញ់ ខ្លាញ់ច្រើនតែខ្ទាត់ចេញពីខ្ទះមកចង្រ្កាន និងបរិវេណជុំវិញឲ្យប្រឡាក់ប្រតេកប្រតាកលំបាក ដល់ការជូតសំអាតតាមក្រោយជាប្រចាំ។

ដើម្បីដោះស្រាយបញ្ហានេះ យើងត្រូវដាក់អំបិលម៉ដ្ឋចូលទៅក្នុងខ្ទះបន្តិច។ ពីព្រោះអំបិលប៉ដ្ឋជួយមិនឲ្យខ្លាញ់ដែលពុះក្តៅខ្លាំងខ្ទាតចេញមកប្រឡាក់ចង្រ្កាន នាំឲ្យពិបានជូតសំអាតតាមក្រោយឡើយ៕

មតិយោបល់