ព័ត៌មានជាតិ

មាន់​ចៀន​អំ​បិ​ល​

គ្រឿងផ្សំ៖

-មាន់ ១ក្បាល

-អំបិលម៉ដ្ឋ ២ ស្លាបព្រាបាយ

-ស្ករត្នោត ឬស្ករស ២ ស្លាបព្រាបាយ

-ប៊ីចេង បន្តិចបន្តួច

-ស្រា ស ២ ទៅ ៣ ស្លាបព្រាបាយ

-ប្រេងឆា សម្រាប់ចៀន

វិធីធ្វើ៖

១. កាប់សាច់មាន់ជាដុំល្មមហូប រួចយកទៅប្រឡាក់ជាមួយនឹងគ្រឿង ផ្សំទាំងអស់ រួមទាំងប៊ីចេង ហើយផ្អាប់ទុក ១៥ នាទី។

២.ដាំប្រេងឆាឲ្យក្តៅ ទើបយកដុំសាច់មានមកចៀន រហូតឡើងពណ៌លឿងស្រួយ ទទួលទានជាមួយនឹងទឹកជ្រលក់ និងបន្លែ ទៅចំណងចំណូលចិត្ត៕

មតិយោបល់