គ្រឿងផ្សំ៖
-មាន់ ១ក្បាល
-អំបិលម៉ដ្ឋ ២ ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករត្នោត ឬស្ករស ២ ស្លាបព្រាបាយ
-ប៊ីចេង បន្តិចបន្តួច
-ស្រា ស ២ ទៅ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
-ប្រេងឆា សម្រាប់ចៀន
វិធីធ្វើ៖
១. កាប់សាច់មាន់ជាដុំល្មមហូប រួចយកទៅប្រឡាក់ជាមួយនឹងគ្រឿង ផ្សំទាំងអស់ រួមទាំងប៊ីចេង ហើយផ្អាប់ទុក ១៥ នាទី។
២.ដាំប្រេងឆាឲ្យក្តៅ ទើបយកដុំសាច់មានមកចៀន រហូតឡើងពណ៌លឿងស្រួយ ទទួលទានជាមួយនឹងទឹកជ្រលក់ និងបន្លែ ទៅចំណងចំណូលចិត្ត៕
មតិយោបល់