នៅរសៀលនេះដែរ គេហទំព័រ ដំណឹង បានពាំនាំនូវវិជ្ជាមេផ្ទះមួយទៀតហើយដែលស្ត្រីនិងបុរសខ្មែរគួរយល់ដឹងជាពិសេសបងៗដែលជាចុងភៅ។
លើកនេះខុសពីលើកសពមួយដងដែលអត្ថបទមុនៗពាំនាំយកនូវមុខម្ហូបតែលើកនេះវិញ យករបៀបធ្វើនំអន្សមមកបង្ហាញវិញមើល៍! ៖
គ្រឿងផ្សំ
១ ស្លឹកចេក ហាលអោយស្រពាន
២ ផ្លែចេកទុំល្មម ពុះជាពីរ ឬដាក់ទាំងមូលក៏បាន តាមចំណូលចិត្ត
៣ អង្កតំណើប
៤ អំបិល
៥ ដូងកោស
វិធីធ្វើ
១ អង្កតំណើប លាយជាមួយដូងកោស និងអំបិលតិចៗ
២ រៀបស្លឹកចេក ដួសអង្ករដាក់ចូល និងផ្លែចេកទុំ រួចវិច បន្ទាប់មកដាក់ចំហុយក្នុងសឹងជាការស្រេច៕
មតិយោបល់