* ផ្លែប៉ោម -គួរលាងផ្លែប៉ោមឱ្យបានស្អាត មុននឹងទទួលទាន ព្រោះជួនកាល ជី ឬថ្នាំសម្លាប់មេរោគ ដែលគេបាញ់ដាក់ដើមផ្លែប៉ោមនោះ អាចនៅមានសេសសល់ ជាប់នៅលើផ្លែប៉ោម និងអាចបង្កឱ្យមានគ្រោះថ្នាក់ដល់សុខភាពបាន។ -ពេលត្រូវចិតសម្បកផ្លែប៉ោមក្នុងចំនួនច្រើន គួរប្រើទឹកក្តៅឧណ្ហៗលាងផ្លែប៉ោមជាមុនសិន វានឹងធ្វើឱ្យកាន់តែងាយស្រួលចិតសម្បកចេញ។ -ពេលចិតសម្បកផ្លែប៉ោម ដើម្បីកុំឱ្យសាច់ផ្លែប៉ោមឡើងពណ៌ក្រហម និងសាច់មានសភាពផុសៗនោះ គួរដាក់នៅក្នុងចាន…
មតិយោបល់