រយៈពេល ២ទៅ ៣ឆ្នាំចុងក្រោយនេះ ក្រុមវេជ្ជបណ្ឌិតមានការភ្ញាក់ផ្អើលយ៉ាងខ្លាំង នៅពេលដែលរកឃើញថា អ្នកជំងឺដែលលើសជាតិស្ករក្នុងឈាម កូឡេស្តេរ៉ុល ជាតិខ្លាញ់ និងទ្រីគ្លីសេរី ត្រូវបានប្រែត្រឡប់មកជាធម្មតាវិញ បន្ទាប់ពីប្រើប្រាស់ល្ពៅឆៅ។
បើយោងតាមគេហទំព័រ healthylifehouse បានបង្ហាញថា ល្ពៅសម្បូរទៅដោយសារធាតុសំខាន់ៗមួយចំនួន ដែលអាចកាត់បន្ថយ កូឡេស្តេរ៉ុលអាក្រក់ក្នុងឈាម សម្អាតសរសៃឈាមអាក់ទែ ផ្តល់ថាមពលដល់រាងកាយ ព្រមទាំងអត្ថប្រយោជន៍ផ្សេងៗជាច្រើនទៀត។
របៀបកែច្នៃល្ពៅធ្វើជាឱសថ
- ពុះយកល្ពៅឆៅចំនួន ១០០ក្រាម ចិតយកសំបកចេញឲ្យស្អាត រួចហាន់ជាចំណិចតូចៗ។
- ដាក់ចូលទៅក្នុងម៉ាស៊ីនក្រឡុកទឹកផ្លែឈើ ហើយបន្ថែមទឹកស្អាតកន្លះកែវ។
- បន្ទាប់ពីក្រឡុកក្លាយទៅជាល្បាយហើយ អ្នកត្រូវទទួលទាននៅពេលព្រឹក មុនញ៉ាំអាហារ១៥នាទី។
អនុវត្តបែបនេះបានយៈពេល១ខែ សូមទៅធ្វើតេស្តឈាមម្តង លោកអ្នកនឹងឃើញលទ្ធផលប្រែប្រួល។ ប៉ុន្តែ អ្នកមិនត្រូវបន្ថែមស្ករចូលទៅក្នុងល្បាយមួយនេះឡើយ ព្រោះវាអាចធ្វើឲ្យខូចគុណភាព៕
មតិយោបល់