លើកក្រោយនៅពេលដែលអ្នកទទួលទានគ្រាប់ឪឡឹកពុំចាំបាច់ឆ្កឹះយកគ្រាប់វាចេញនោះទេ តើមកពីហេតុអ្វី? បើយោងតាមអ្នកជំនាញបានណែនាំថា គ្រាប់ឪឡឹកមានតម្លៃអាហារូបត្ថម្ភខ្ពស់ ដែលល្អបំផុតសម្រាប់សុខភាព។
គ្រាប់ឪឡឹក ត្រូវបានគេរកឃើញថាមានផ្ទុកអាស៊ីតអាមីណូ ប្រូតេអ៊ីន វីតាមីន B ម៉ាញ៉េស្យូម ស័ង្កសី ស្ពាន់ធ័រ ប៉ូតាស្យូម ម៉ង់ហ្គាណែស ជាតិដែក និងទង់ដែង។ ជាពិសេសវាពោរពេញទៅដោយជីវជាតិ ព្រមទាំងសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម។
លើសពីនេះ គ្រាប់ឪឡឹកមានផ្ទុកជាតិខ្លាញ់ល្អ ដែលជាអាស៊ីតខ្លាញ់អូមេហ្គា-៣ និងអាស៊ីតខ្លាញ់អូមេហ្គា-៦ ។ សូម្បីតែប្រេងដែលចម្រាញ់ចេញពីគ្រាប់ឪឡឹកក៏មានសមត្ថភាពអស្ចារ្យក្នុងការថែរក្សាសក់ និងស្បែកដែរ។
ខាងក្រោមនេះ គឺជាអត្ថប្រយោជន៍ដ៏អស្ចារ្យដែលបានមកពីគ្រាប់ឪឡឹក៖
- លើកកម្ពស់សុខភាពបេះដូង
- បង្កើនសមត្ថភាពក្នុងការមានកូនសម្រាប់បុរស
- ពង្រឹងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ
- ព្យាបាលជំងឺទឹកនោមផ្អែម
- បង្កើនការរំលាយអាហារ
- ជួយថែរក្សាស្បែកឲ្យមានសុខភាពល្អ
- ថែរក្សាខួរក្បាលឲ្យមានខុភាពល្អ
- បង្ការជំងឺពុកឆ្អឹង
- កាត់បន្ថយកូលេស្តេរ៉ុលអាក្រក់
ទាំងនេះហើយ គឺជាអត្ថប្រយោជន៍ដែលបានមកពីគ្រាប់ឪឡឹក ដូច្នេះសូមឈប់គិតថាវាគ្មានប្រយោជន៍ទៀងទៅ៕
ប្រភព៖ boldsky
មតិយោបល់