នៅរសៀលនេះដែរគេហទំព៍រ ដំណឹងសូមណែនាំ នូវវិធី ម្យ៉ាងក្នុងការធ្វើមិនឲ្យម្រះល្វីងបាន។ ស្ត្រីមេផ្ទះខ្លះ នៅពេលច្នៃមុខម្ហូបឆាម្រះ តែងមានបញ្ហាត្រង់ម្រះមាន រសជាតិល្វីង ធ្វើអោយកូនៗពិបាកទទួលទាន ។
តែអ្នកអាចមានវិធីឆាម្រះអត់ល្វីងបាន ដោយយកម្រះមកពុះយកគ្រាប់ និងពោះខាងក្នុងចេញ រួចហាន់ជាចំណិត ។បន្ទាប់មក ដាក់ប្រេងឆា ឬខ្លាញ់អោយក្តៅ រួចដាក់ម្រះចូល ប្រើវែកឆា ចូកត្រឡប់វាចុះឡើង រួចដួសដាក់កញ្ច្រែង អោយស្រស់ខ្លាញ់ ហើយប្រើខ្លាញ់ថ្មី សម្រាប់ឆា នោះធានាថាម្រះ នឹងមិនល្វីងទៀតឡើយ ៕
មតិយោបល់