ព័ត៌មានជាតិ

យល់​ដឹង​ពី​ផល​ល្អ​-​អា​ក្រក់​នៃ​ផ្លៃ​ម្រះ​ចំពោះ​ស្រ្តី​

តាម​ក្បូន​វេជ្ជសាស្ត្រ​ចិន​ នៅ​​រដូវ​​ក្ដៅ​​ ឬ​​រដូវ​​ភ្លៀង​​ត្រូវ​​ការ​​បង្កើន​​ជាតិ​​ល្វីង​​កាត់​​បន្ថយ​​ជាតិ​​ជូរ​​ ព្រោះ​​ជាតិ​​​ល្វីង​​អាច​​ជួយ​​បញ្ចុះ​​ធាតុ​​ក្ដៅ​​​នៅ​​ក្នុង​​រាងកាយ​ និង​​កម្ចាត់​​ភាព​​អន្ទះ​អន្ទែង​​​ រី​ឯ​​ជាតិ​​​ជូរ​​បង្កើន​​ភាព​​មួម៉ៅ​​ក្ដៅ​​ក្រហាយ។​ ដូច្នេះ​​បន្លែ​​ដែល​​មាន​​ជាតិ​​ល្វីង​​ដ៏​​គាប់​​ប្រសើរ​​គឺ​​ផ្លែ​​ម្រះ​​ ដោយ​​ផ្លែ​​ម្រះ​​អាច​​កម្ចាត់​​ធាតុ​​ក្ដៅ​​នៅ​​ក្នុង​​រាង​កាយ​​ បំ​បាត់​​ភាព​​ហត់​​នឿយ​​ ធ្វើ​​ឲ្យ​​ទឹក​​ចិត្ត​​ជ្រះ​ថ្លា​​ កែវ​​ភ្នែក​​ភ្លឺ​ថ្លា​។​ ​ម្យ៉ាង​​ទៀត​​នៅ​​ក្នុង​​​​ផ្លែ​​ម្រះ​​សម្បូរ​​ទៅ​​ដោយ​​ជាតិ​​​កាក​​សរសៃ​ និង​​​ជីវ​ជាតិ​​ ដែ​ល​​ជា​​ធាតុ​​ដ៏​​​វិសេស​វិសាល​​ក្នុង​​ការ​​ប្រឆាំង​​នឹង​​ជាតិ​​អុកស៊ីដ​​ និង​​អាច​​ជួយ​​កាត់​​បន្ថយ​​អត្រា​​កើត​​រោគ​​មហារីក​។​ ក្រៅ​​ពី​​នោះ​​នៅ​​ក្នុង​​ផ្លែ​​ម្រះ​​ ក៏​​សម្បូរ​​ទៅ​​​ដោយ​​ជាតិ​​អាមីណូ​​អាស៊ីដ​​ កាល់​ស្យូម​​ និង​​ក្រុម​​ជីវជាតិ​​B ​​ផង​ដែរ។​

ស្ត្រី​កំពុង​​មាន​រដូវ​ត្រូវ​ប្រយ័ត្ន​ជាតិ​ល្វីង
ដោយសារ​តែ​ផ្លែ​ម្រះ​ជា​ប្រភេទ​បន្លែ​មាន​ជាតិ​ល្វីង​ ​និង​​ធាតុ​​ត្រជាក់​​ដែល​​ជា​​ឧបសគ្គ​​ខ្លះៗ​​ដល់​​ដំណើរ​​ឈាម​​រត់​​ពុំ​បាន​​លឿន​​នោះ​ ហេតុ​​នេះ​​ស្ត្រី​​ដែល​​កំពុង​​​តែ​​មាន​​រដូវ​​ ពុំ​​ត្រូវ​​​បរិភោគ​​ជាតិ​​ល្វីង​​ច្រើន​​ពេក​​ទេ​​ ប្រយ័ត្ន​​អាច​​ជះ​ឥទ្ធិពល​​អាក្រក់​​ដល់​​ដំណើរ​​ឈាម​​រដូវ។​ រី​ឯ​​ស្ត្រី​​មាន​​គភ៌​​បើ​​ចង់​​បរិភោគ​​ផ្លែ​​ម្រះ​​ក៏​​ត្រូវ​​បរិភោគ​​ក្នុង​​បរិមាណ​​សម​​ល្មម​​ដែរ​​ ព្រោះ​​បើ​​ហូប​​ច្រើន​​​ជ្រុល​​អាច​​ជួប​​គ្រោះ​​ថ្នាក់​​​រលូត​​កូន៕​

bitter​​​​​

មតិយោបល់