នរណាៗក៏ស្គាល់គ្រាប់ល្ពៅដែរ ក៏ប៉ុន្តែមានមនុស្សជាច្រើនមិនទាន់ស្គាល់ពីអត្ថប្រយោជន៍ដ៏អស្ចារ្យរបស់វានៅឡើយទេ។ គ្រាប់ល្ពៅ ត្រូវបានគេរកឃើញថា មានផ្ទុកសារធាតុចិញ្ចឹមសំខាន់ៗ ដែលអាចជួយព្យាបាលបញ្ហារលាក កាត់បន្ថយកូឡេស្តេរ៉ុល បង្ការជំងឺមហារីកក្រពេញប្រូស្តាត សម្អាតប្លោកនោម បណ្តេញជាតិពុលចេញពីរាងកាយ រួមទាំងអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនទៀត។ មូលហេតុនេះហើយ ទើបអ្នកជំនាញ បានផ្តល់អនុសាសន៍ឲ្យអ្នកបន្ថែមគ្រាប់ល្ពៅមួយស្លាបព្រាបាយនៅក្នុងរបបអាហារជាប្រចាំ។
ធាតុផ្សំៈ
- គ្រាប់ល្ពៅស្រស់ មួយក្តាប់តូច
- ទឹកមួយកែវ
ការរៀបចំៈ
- យកគ្រាប់ល្ពៅកិនបំបែកជាមុនសិន
- បន្ទាប់មកដាក់ទឹកដាំឲ្យពុះ រួចលើកចេញភ្លាម
- ពេលនេះអ្នកត្រូវបង់គ្រាប់ល្ពៅដែលបានកិនបំបែកនោះចូល
- ទុករយៈពេល ១០ទៅ ១៥នាទី ទើបទទួលទាន។
ចំណាំៈ លោកអ្នកគួរទទួលទានមួយថ្ងៃ១ដងជាប្រចាំ ពេលណាក៏បានដែរ ហើយមិនយូរទេ អ្នកនឹងកត់សម្គាល់ឃើញស្ថានភាពជំងឺធូរស្រាលបន្តិចម្តងៗ៕
ប្រភពៈ healthyfoodheadlines
មតិយោបល់