ព័ត៌មានសុខភាព

អត្ថប្រយោជន៍ច្រើនយ៉ាងនៃតែស្លឹកប៊ឺរ ដែលគ្រប់គ្នាពុំគួរខកខានឡើយ

បច្ចុប្បន្ននេះមនុស្សភាគច្រើនមានការពេញនិយមទទួលប៊ឺរក្រឡុកខ្លាំងណាស់ ព្រោះវាមានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសារ ហើយផ្តល់អត្ថប្រយោជន៍យ៉ាងច្រើនសម្រាប់សុខភាពថែមទៀត។ ក៏ប៉ុន្តែបើយោងតាមគេហទំព័រ myfitmagazine បានបង្ហាញថា មិនត្រឹមតែផ្លែទេដែលមានគុណប្រយោជន៍ សូម្បីតែស្លឹករបស់វាក៏ផ្តល់គុណប្រយោជន៍មិនចាញ់គ្នាដែរ ជាពិសេសប្រសិនបើអ្នកយកទៅធ្វើជាតែ។

ខាងក្រោមនេះ គឺជាអត្ថប្រយោជន៍ដែលបានមកពីការទទួលទាននៃតែស្លឹកប៊ឺរ:

  • ជួយបំបាត់អាការឈឺក្បាល
  • ប្រឆាំងនឹងការទល់លាមក
  • ជួយឲ្យប្រព័ន្ធសរសៃប្រសាទមានភាពស្ងប់ស្ងាត់
  • កាត់បន្ថយបញ្ហាឈឺធ្មេញ
  • កាត់បន្ថយបញ្ហាឈឺក្រពះ
  • ទប់ស្កាត់ការឆ្លងមេរោគលើផ្លូវបង្ហូរនោម
  • ព្យាបាលជំងឺទឹកនោមផ្អែម
  • ព្យាបាលជំងឺលើសឈាម
  • បញ្ចុះពពួកអៀន ព្រូន តេញ៉ា
  • ជួយឲ្យការមករដូវទៀងទាត់ និងកាត់បន្ថយការឈឺចាប់
  • បំបាត់បញ្ហាក្អក និងផ្កាសាយ
  • លាងសម្អាតតម្រងនោម
  • ជួយរំលាយកូឡេស្តេរ៉ុល…។

ចំពោះការរៀបចំតែស្លឹកប៊ឺរ មានងាយស្រួលបំផុត គ្រាន់តែអ្នកអនុវត្តតាមការណែនាំដូចខាងក្រោម:

ធាតុផ្សំ:

  • ស្លឹកប៊ឺរស្រស់ ៣ទៅ៤សន្លឹក
  • ទឹក១លីត្រ

របៀប្រើប្រាស់:
១.ដំបូងអ្នកត្រូវដាក់ទឹក និងស្លឹកប៊ឺរ ចូលទៅក្នុងឆ្នាំងមួយ រួចដាំឲ្យពុះចំនួន៥នាទី។
២.បន្ទាប់មកលើចុះទុកឲ្យបាន១៥នាទី ឬទាល់តែត្រជាក់។
៣.ចាប់ផ្តើមទទួលទានតែនេះមួយថ្ងៃមួយកែវជាប្រចាំ អ្នកនឹងប្រសិទ្ធភាពយ៉ាងឆាប់រហ័ស៕

មតិយោបល់