ក្រសួងសុខាភិបាល ចេញសេចក្តីជូនព័ត៌មានណែនាំ ពីការបង្ការបញ្ហាសុខភាពបណ្តាលមកពីចំណីអាហារ និងចំណីអាហារកក ក្នុងបរិបទកូវីដ-១៩ ដើម្បីជៀសផុតពីបញ្ហាសុខភាពបណ្តាលមកពីការឆ្លងជំងឺផ្សេងៗ ជាពិសេសជំងឺកូវីដ-១៩ ការពុលអាហារ និងការពុលស្រាជាដើម។



ព័ត៌មានក្នុងដៃអ្នក
ក្រសួងសុខាភិបាល ចេញសេចក្តីជូនព័ត៌មានណែនាំ ពីការបង្ការបញ្ហាសុខភាពបណ្តាលមកពីចំណីអាហារ និងចំណីអាហារកក ក្នុងបរិបទកូវីដ-១៩ ដើម្បីជៀសផុតពីបញ្ហាសុខភាពបណ្តាលមកពីការឆ្លងជំងឺផ្សេងៗ ជាពិសេសជំងឺកូវីដ-១៩ ការពុលអាហារ និងការពុលស្រាជាដើម។
មតិយោបល់