ព័ត៌មានសុខភាព

គុណប្រយោជន៍ច្រើនរាប់ភ្លេច នៃផ្លែល្ហុង

តើអ្នកណាខ្លះ ចូលចិត្តទទួលទានផ្លែល្ហុង? បើអ្នកជាមនុស្សដែលចូលចិត្តផ្លែល្ហុង ពិតជាសំណាងណាស់ ព្រោះវាសម្បូរទៅដោយ ជាតិសរសៃ វីតាមីន ប្រូតេអ៊ីន សារធាតុរ៉ែ និងសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម ដែលល្អបំផុតសម្រាប់សុខភាព។

ការទទួលទានផ្លែល្ហុង បានទៀងទាត់ អាចជួយជំរុញដល់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ ឲ្យដំណើរការបានល្អ បណ្តេញកាកសំណល់ពុលចេញពីរាងកាយ ពង្រឹងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ កាត់បន្ថយហានិភ័យនៃជំងឺមហារីក និងរក្សាបេះដូង ឲ្យមានសុខភាពល្អ។

ខាងក្រោមនេះ គឺជាអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនទៀតនៃផ្លែល្ហុង ចំពោះ សក់ ស្បែក និងសុខភាពទូទៅ៖

+អត្ថប្រយោជន៍ចំពោះស្បែក

  • ជួយឲ្យស្បែកមានសំណើម
  • កម្ចាត់បញ្ហាស្នាមអុជខ្មៅ
  • កាត់បន្ថយស្នាមជ្រួញ
  • កាត់បន្ថយបញ្ហារង្វង់ភ្នែកខ្មៅ
  • ព្យាបាលជំងឺត្រអក និងជំងឺរបកស្បែកក្រហម
  • កម្ចាត់មុន

+អត្ថប្រយោជន៍ចំពោះសក់

  • ជំរុញឲ្យសក់ដុះលូតលាស់លឿន
  • គ្រប់គ្រងអង្គែលើស្បែកក្បាល
  • កាត់បន្ថយបញ្ហាជ្រុះសក់

+អត្ថប្រយោជន៍ចំពោះសុខភាព

  • ជួយជំរុញឲ្យសរសៃឈាមបេះដូងដំណើរការបានល្អ
  • ជំរុញដល់ការរំលាយអាហារ
  • មានប្រសិទ្ធភាពប្រឆាំងនឹងមេរោគ
  • កាត់បន្ថយជំងឺភ្នែក
  • ជួយព្យាបាលស្នាមរបួសឲ្យឆាប់ជា
  • ពង្រឹងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ
  • បង្ការជំងឺរលាកសន្លាក់
  • កាត់បន្ថយជំងឺរលាកសួត
  • ព្យាបាលជំងឺឈឺបំពងក
  • ព្យាបាលជំងឺស្រែង
  • ជុំរុញឲ្យសាច់ដុំមានភាពរឹងមាំ
  • ជួយកាត់បន្ថយការឈឺចាប់ពេលមករដូវ
  • កាត់បន្ថយភាពតានតឹង
  • ជួយសម្រកទម្ងន់
  • ល្អសម្រាប់អ្នកជំងឺទឹកនោមផ្អែម
  • ទប់ស្តាត់រោគសញ្ញារលាកពោះវៀនធំ
  • ព្យាបាលអាការក្អួតចង្អោរ
  • រក្សាសម្ពាធឈាមឲ្យមានស្ថិរភាព
  • ល្អសម្រាប់ទារកតូចៗ
  • ល្អសម្រាប់ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះ
  • ជួយបង្កើនទំហំសុដន់
  • ជួយផលិតទឹកដោះឲ្យកាន់តែច្រើន…៕

ដកស្រង់ពី៖ stylecraze

មតិយោបល់